Referencer​

"Allan har hjulpet os af flere omgange. Første gang vi benyttede os af Allans ekspertise var i forbindelse med huskøb, hvor han var med ude at se på flere huse, og i den forbindelse rådgav os omkring husenes tilstand, mulige udbedringer samt hvilke muligheder husene havde for at imødekomme vores ønsker. Rådgivningen inkluderede både ideer til renovering, hvor Allan har stor erfaring og er super god til at komme med forskellige alternativer samt prisestimater for disse. Dette var en meget stor hjælp i den fase af vores bolighandel, da vi på den måde hele tiden fik lavet en helhedsvurdering og totaløkonomi for vores projekt. Da vi havde valgt hus hjalp Allan os ligeledes igennem alle faser af projektet fra udarbejdelse af tegninger til renovering og tilbygning, udbudsmateriale, myndighedsgodkendelse samt kvalitetsopfølgning efterhånden som byggeriet og renoveringen skred frem. Igennem forløbet fangede Allan flere ting som kunne have resulteret i betydelige merudgifter. Nogle år senere har vi igen valgt at benytte os af Allans rådgivning i forbindelse med renovering af vores 2. sal. Vi har valgt Allan igen, da han er utrolig god til at forstå vores ønsker og omsætte dem til ideer, der kan føres ud i livet. Vi har allerede anbefalet Allan til andre, og han har gennemført endnu et projekt hos en af vores naboer."

Tea & Morten, Valby​

"Vi har brugt Allan er flere omgang og har hver gang følt os helt trygge i hans kyndige hænder.

I forbindelse med vores ønske om en tilbygning til vores “gamle” hus fra 1930, har Allan rådgivet og vejledt os om hele processen; udarbejdet tegninger, beskrevet byggesagen, herunder valg af materialer m.v., udarbejdet projektplan med planlægning af opgaver til de forskellige håndværkere. Allan har hjulpet os med byggeansøgningen hos kommunen, som på rekordtid blev godkendt, da sagen var fuldt oplyst og meget veldokumenteret i forhold til krav og regler.

Allan er grundig i sit arbejde og er der noget, som han ikke kan svare på, undersøger han og vender tilbage.

Jeg vil til enhver tid anbefale Allan til at rådgive jer om jeres tilbygningsønsker eller renoveringer - han får det hele til at virke meget nemt - og meget nemmere end hvis man selv skal forsøge at tænke de samme processer igennem."

Anne-Kathrine & Jens, Rødovre​

Kontakt mig på 40 55 74 78 for at høre mere.

Få rådgivning på din byggetekniske opgave

Jeg har over 25 års erfaring inden for byggeri og tilbyder professionel og kvalitetsfyldt byggerådgivning.

​Har du brug for tryghed i dit næste byggeprojekt, så er du havnet det rigtige sted.

​Jeg besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.​​.

checked  Hands-on erfaring som faglært håndværker​ og uddannet bygningskonstruktør

checked  Erfaring som projektleder​ og produktionsleder

checked  Skaber tryghed i dine byggeprojekter

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

ASR Byg & Design ApS​

CVR: 31266874

Christiansdal 62, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 40 55 74 78

E-mail: bygogdesign@gmail.com

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

+45 40 55 74 78

Copyright © ASR Byg & Design ApS. Alle rettigheder forbeholdes.